De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener

Nieuws

Uw onderhoudsprojecten in control

Met de module ontwerpplanning in combinatie met de urenregistratie heeft u iedere maand een ijkpunt of uw onderhoudsprojecten in de pas lopen.

In de praktijk is het lastig om de onderhoudsprojecten regelmatig (maandelijks) te bewaken op de geplande uren en de gemaakte uren. Dit resulteert vaak richting eind van het jaar met “de uren zijn op met het jaar nog zo lang…”.
 

Om deze uitdaging handen en voeten te geven hebben wij hiervoor de onderstaande oplossingen:

  • Module ontwerpplanning; hierin worden vanuit de voorcalculatie de uren verdeeld over het jaar per maand/4 weken, indien een actuele voorcalculatie niet aanwezig is biedt deze module ook de mogelijkheid om vanuit historische urenregistratie handmatig de budgeturen per maand in te geven.
  • Module urenregistratie; hierbij  worden automatisch de gewerkte uren op het project geregistreerd.
  • Module productiefactor (optioneel); hiermee kunt u in zowel de voorcalculatie als nacalculatie de uren laten corrigeren (bijv. gecombineerd werken met sw-uren) zodat de uren vc en nc overeenkomen.

Met bovenstaande gegevens kan GroenVision iedere maand als ondersteuning van de voorman/uitvoerder voor zijn projecten de bedachte uren en gemaakte uren zien én het saldo op dat moment. Door vooral direct dit saldo zichtbaar te hebben kan door de uitvoering in de nieuwe maand direct worden geacteerd.
Op dit moment zijn er bedrijven welke geheel geautomatiseerd (via de batchprocessor) deze overzichten maandelijks mailen naar de uitvoerders.

 

Enkele voorbeelden van rapportages

 

Stel uw vraag Terug naar nieuwsoverzicht... >

BLIJF GEMAKKELIJK OP DE HOOGTE EN MIS NIETS

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in en blijf gemakkelijk op de hoogte.

GROENLICHT MAGAZINE

Download hier ons vakblad voor GroenVisionairs.

KENNISMAKINGSSESSIES

Download het overzicht. Bijeenkomsten door het gehele land.

DIRECT CONTACT

Direct contact